ο οποίος γνώριζε ότι θα κληθεί να λογοδοτήσει για την σεξουαλική -και όχι μόνο- κακοποίηση μιας γυναίκας επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια στη Ζάκυνθο! Τον πρόλαβαν, όμως, οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν σε περιοχή της Φλώρινας.
Τέλος στην προσπάθεια διαφυγής του αλλοδαπού έβαλαν οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, απειλή και σωματικές βλάβες που διέπραττε από το Νοέμβριο του 2016 ως το Σεπτέμβριο του 2020 και τον συνέλαβαν. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, η οποία έδωσε εντολή να μεταχθεί στη Ζάκυνθο για να απολογηθεί.
Συνέλαβαν και διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα
Οι ίδιοι αστυνομικοί, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, εμπόδισαν και την διαφυγή στην Αλβανία ενός 23χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Γερμανίας για διάρρηξη σε σπίτι. Ο νεαρός Αλβανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας και αναμένεται να εκδοθεί στην Γερμανία.
(protothema – φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









