η οποία πραγματοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες σε επιλεγμένες περιοχές του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Στη δράση ελέγχθηκαν συνολικά 127 άτομα.
Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο και σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες. Προσήχθησαν δύο ενήλικοι, ενώ βεβαιώθηκε και μία παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε ενήλικα.
Στόχος των αστυνομικών αρχών ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας. Στοιχεία που αξιοποιούνται για τον σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.
Η δράση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υλοποιήθηκε με την συνδρομή των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν για την πρόληψη και αντιμετώπιση της νεανικής εγκληματικότητας.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειροπέδες σε μεθυσμένο οδηγό φορτηγού – Προκάλεσε ατύχημα και έφυγε
- Εκεί γιόρτασε ο Κάρολος τα γενέθλιά του! Πόσο ετών έγινε
- Δολοφονία Γρίβα: Ελεύθερη υπό όρους η πρώτη από τους 4 αστυνομικούς – Τι υποστήριξε στην απολογία της
- ΕΟΤ: Πολιτιστικές δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στην Κίνα
- Θεσσαλονίκη: Ξανά ισόβια στον 25χρονο που σκότωσε 20χρονο το 2021 – Τον είχε καρφώσει με μαχαίρι στην καρδιά
- ΗΠΑ: Chatbot χρησιμοποιήθηκε από Κινέζους χάκερ για να εξαπολύσει μόνο του κυβερνοεπιθέσεις
- Όρμπαν εναντίον Βρυξελλών! «Φουρτούνα» εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης
- Σέρρες: Τρία χρόνια φυλάκιση στους 30 που συμμετείχαν στα επεισόδια στη δομή Σιντικής
- Ανακοίνωση – σοκ από τον David Coverdale: “Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τη σκηνή – Αντίο”
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου









