Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα, στην Περαία Θεσσαλονίκης, με τον 44χρονο συλληφθέντα, να ακινητοποιείται ύστερα από καταδίωξη, κατά την οποία παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες, κινούμενους αντίθετα σε μονόδρομο και παραβιάζοντας διπλή διαχωριστική γραμμή- οδήγηση που κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.
Αστυνομικοί που επελήφθησαν διαπίστωσαν ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ παρουσίασε πλαστή άδεια οδήγησης, σύμφωνα με ανακοίνωσε της ΕΛ.ΑΣ.
Σε βάρος του 44χρονου, με καταγωγή από την Αλβανία, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, επικίνδυνη οδήγηση, πλαστογραφία, απείθεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στο μεταξύ, τροχονομικό έλεγχο επιχείρησε, χθες το μεσημέρι, να αποφύγει κι ένας 73χρονος οδηγός, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο ηλικιωμένος φέρεται, μάλιστα, να επιχείρησε να συγκρουστεί με περιπολικό της Αστυνομίας, δημιουργώντας σοβαρό κίνδυνο για πεζούς και άλλους οδηγούς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθη τελικά και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειροπέδες σε 59χρονη στην Κω – Κατείχε 25.840 κροτίδες και πυροτεχνήματα
- Η Ε.Ε. καλωσορίζει την κατάπαυση του πυρός μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν
- Σιρόπι χουρμά ή αγαύης; Ποιες οι διατροφικές διαφορές τους
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Δηλώσεις στον Τύπο θα κάνει σήμερα ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ
- Το Ιράκ ξανάνοιξε τον εναέριο χώρο του, ο οποίος είχε κλείσει από την έναρξη του πολέμου
- Οι άνθρωποι εξόρυσσαν πέτρα για εργαλεία πριν από 200.000 χρόνια, υποστηρίζουν ερευνητές
- Μητσοτάκης: Από 1/1/27 απαγορεύουμε την πρόσβαση στα social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών, vid
- ΗΠΑ-Ιράν: Η Κίνα καλωσορίζει τις διευθετήσεις για κατάπαυση πυρός
- Ποιοί ζητούν να καθιερωθούν υποχρεωτικοί έλεγχοι σε όλα τα κτίρια της χώρας;
- Στα αστέρια θέλει να πάει ο Έλον Μασκ: Το σχόλιο σε φωτογραφία του Artemis ΙΙ









