Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική σύλληψη διακινητή μεταναστών – Έπεσε με το φορτηγό του πάνω σε Ι.Χ.

Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη ενός διακινητή μεταναστών στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 21χρονο Μαροκινό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διευκόλυνσης παράνομης διαμονής παράτυπων μεταναστών στη Χώρα και απείθειας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί χθες το βράδυ (17-06-2018) στην Εγνατία Οδό (πλησίον κόμβου Σοχού), επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Φορτηγό, ο 21χρονος οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε στις σχετικές υποδείξεις, ανέπτυξε ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Μετά τη σύγκρουση το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως έπειτα από πεζή καταδίωξη συνελήφθη, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση κατά την ακινητοποίησή του.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, εντοπίστηκαν 16 αλλοδαποί, από το Ιράκ, την Παλαιστίνη και τη Συρία, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου σε προγενέστερο χρόνο, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και για την παράνομη μεταφορά τους, κατέβαλαν χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thestival

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...