Εις βάρος του είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για θανάτωση ζώου, πράξη για την οποία παραπέμφθηκε να απολογηθεί στη 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Ο ίδιος φέρεται να έκανε λόγο για αγέλη αλεπούδων που κυκλοφορεί στην περιοχή και έχει προκαλέσει το τελευταίο 20ημερο αρκετές ζημιές, κατασπαράσσοντας οικόσιτα ζώα. «Πυροβόλησα για να τις τρομάξω και να φύγουν, όχι για να σκοτώσω» ισχυρίστηκε, κατά πληροφορίες. Τόνισε δε, ότι λόγω της πυκνής βλάστησης στην περιοχή και του σκότους δεν είχε καλό οπτικό πεδίο, ενώ τόνισε ότι την καραμπίνα την κατέχει νόμιμα.
Η σύλληψή του έγινε ύστερα από καταγγελίες περιοίκων που λίγο μετά τα μεσάνυχτα, της Τετάρτης άκουσαν τους πυροβολισμούς και απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Όταν βρεθηκε θανάσιμα τραυματισμένη η αλεπού, ξεκίνησαν οι αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στον εντοπισμό του δράστη.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ συνδέεται με πρόωρα και πιο σοβαρά εγκεφαλικά
- «Σμιλεύοντας την Ηχώ» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας
- Πιερρακάκης για κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ: «Έγιναν λάθη στην επικοινωνία»
- Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη επιχείρησε να βάλει φωτιά σε σπίτι και αυτοκίνητο στην Πολίχνη
- Έξαλλοι Ρώσοι χειριστές drone με Ουκρανούς που εκτέλεσαν ηλικιωμένο πολίτη, vid
- Κορκίδης: Ένα νέο, μεγάλο κεφάλαιο ενεργειακών συμφωνιών ανοίγει για την Ελλάδα
- Ιόνιο: Η πρώτη ερευνητική γεώτρηση μετά από 40 χρόνια – Τι υπεγράφη
- Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη φορολογική μεταρρύθμιση για το δημογραφικό και τη μεσαία τάξη
- Θεσσαλονίκη: Θύμα απάτης έπεσε 57χρονη – Έδωσε 100.000 ευρώ σε υποτιθέμενη αστυνομικό για να τα «φυλάξει»
- Παπασταύρου: Η Ελλάδα το τέλειο σημείο εισόδου που θα υποκαταστήσει το αέριο από τη Ρωσία









