Αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό, αστυνομικοί της Τούμπας – Τριανδρίας, ταυτοποίησαν τον 56χρονο ως δράστη της αποτρόπαιας πράξης που φέρεται να τελέστηκε το περασμένο Σάββατο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατασχέθηκε ένα δοχείο φαγητού που περιείχε τροφή με άγνωστη, πιθανόν δηλητηριώδη ουσία, το οποίο εστάλη για εξέταση στην αρμόδια Υπηρεσία, ενώ τα νεκρά ζώα θα εξετασθούν από την Κτηνιατρική Υπηρεσία.
Εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του 56χρονου και αφορά παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων, τού επιβλήθηκαν επιπλέον τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 60.000 ευρώ.
Η δικογραφία θα σταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, οπότε ο κατηγορούμενος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της Δικαιοσύνης.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









