Θεσπρωτία: Φυγόποινος έκλεψε μηχανάκι και συνελήφθη με ναρκωτικά

Να επιστρέψει στην πατρίδα του με μοτοποδήλατο που έκλεψε από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας επιχείρησε ένας 34χρονος Αλβανός, για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες μια και είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκιση

13 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ωστόσο, στη Σαγιάδα τον περίμενε μπλόκο από αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατών και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι είχε κλέψει το μοτοποδήλατο τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ πάνω του βρέθηκαν και 2,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 34χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα διέταξε την κράτησή του.

Στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 34χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων με την οποία είχε καταδικαστεί για παραβίαση των περιορισμών διαμονής και ψευδορκία και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών.

Στον Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 35χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας αλλοδαπού υπηκόου τρίτης χώρας που δεν είχε δικαίωμα εισόδου σε ελληνικό έδαφος, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...