Ταυτοποιήθηκε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για την πρόσφατη εισβολή στο ΥΠΕΞ

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ένα από τα ηγετικά στελέχη του Ρουβίκωνα, ταυτοποιήθηκε για την εισβολή στο υπουργείο Εξωτερικών τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Αυγούστου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία βρήκε το μηχανάκι του κοντά στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών και κινήθηκε με την διαδικασία του αυτοφώρου, προκειμένου να τον εντοπίσει και να τον οδηγήσει στην ασφάλεια.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Γιώργος Καλαϊτζίδης, «Τις τελευταίες περίπου 40 ώρες η μισή κρατική ασφάλεια μαζί με άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν περικυκλώσει το σπίτι μου με προφανή σκοπό να με συλλάβουν μόλις βγω από αυτό. Υποθέτω πως με “αναγνώρισαν” για την (τελευταία) παρέμβαση στο υπουργείο εξωτερικών. Δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια γενικώς με “αναγνωρίζουν” κάθε τρεις και λίγο. Επέλεξα να μην φύγω από το σπίτι μέχρι στιγμής. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες…».

Η αστυνομία δεν τον εντόπισε κατά την διάρκεια ισχύς του αυτοφώρου και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ειδοποιηθεί οι δικαστικές αρχές για να εκδοθεί σχετικό ένταλμα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu