Συνελήφθη στην Αντίπαρο ο άνδρας που είχε σκοτώσει τον πατέρα του με κατσαβίδι

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον γιό και δολοφόνο του 65χρονου Derek Arber λίγο πριν διαφύγει στο εξωτερικό μέσω του «Ελ. Βενιζέλος», το βράδυ της Τρίτης,

βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πρωτοδικών Σύρου – Είχε καταφέρει να κρυφτεί από τις αρχές επί δέκα μέρες.

Ο ξενοδόχος, βρετανικής καταγωγής αλλά ελληνικής υπηκοότητας, είχε δολοφονηθεί το βράδυ της 21ης Ιουλίου, μέσα στο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων του στον Άγιο Γεώργιο Αντιπάρου. Έφερε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στη πλάτη, αλλά και κακώσεις από στραγγαλισμό. Ο εξαφανισμένος γιος του ήταν ο πρώτος ύποπτος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μερικές ώρες πριν από την δολοφονία, πατέρας και γιος είχαν καυγαδίσει άγρια , ένας διαπληκτισμός που συνεχίστηκε και στο συγκρότημα των ενοικιαζομένων δωματίων. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου άσκησε άμεσα δίωξη για ανθρωποκτονία στον γιο του θύματος και εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Ο δολοφώνος είχε προλάβει να διαφύγει από το νησί, αναχωρώντας για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του «Ελ. Βενιζέλος»,προτού εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Συνελήφθη από τους αστυνομικούς το βράδυ της Τρίτης, που επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο πατροκτόνος μεταφέρθηκε στην Ερμούπολη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...