Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 19, 42 και 44 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκε ο 44χρονος ως οδηγός του ως άνω οχήματος με τη συνέργεια του 19χρονου ως συνοδηγού, την 42χρονη, επιδεικνύοντας ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου.

Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ακόμη, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 44 και 43 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκε η 43χρονη να αποπειράται να εξέλθει της χώρας με τη συνέργεια του 44χρονου, επιδεικνύοντας ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα

Τέλος, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 28 και 56 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκε η 28χρονη να αποπειράται να εξέλθει της χώρας με τη συνέργεια του 56χρονου, επιδεικνύοντας ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα και όχημα.

photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...