Σίφνος: Απήγαγαν, έκρυψαν και βασάνισαν 26χρονο μέσα σε λαγούμι

Μία απίστευτη υπόθεση απαγωγής ενός 26χρονου Πακιστανού στη Σίφνο εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ. Δράστες της απαγωγής, δύο ομοεθνείς του απαχθέντος, ηλικίας 42 και 43 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ οι αρχές αναζητούν έναν ακόμα συνεργό τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, πλαστογραφίας και παράνομης διαμονής.

Όπως προς το ιστορικό της υπόθεσης, οι κατηγορούμενοι, αφού μετέβησαν από τον Πειραιά στην Σίφνο, νυχτερινές ώρες της Τρίτης προς Τετάρτη (05/06.02.2019) απήγαγαν 26χρονο ομοεθνή τους μέσα από την κατοικία του και στη συνέχεια τηλεφώνησαν σε συγγενικό του πρόσωπο στο Πακιστάν, απαιτώντας ως λύτρα, για την απελευθέρωση του, την καταβολή 4.000 ευρώ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου, την Πέμπτη (07.02.2019) το απόγευμα και άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή διαδικασία αστυνομικών αναζητήσεων, με τη συνδρομή στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου.

Από την ενδελεχή συλλογή, αξιοποίηση και συνδυαστική αξιολόγηση των ερευνητικών δεδομένων και στοιχείων της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, οι δράστες βιαιοπραγούσαν και κρατούσαν δέσμιο τον 26χρονο σε δυσπρόσιτο ορεινό σημείο του νησιού.

Από athensvoice, ΦΩΤΟ: pexels.com

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...