Περίπου 180 αστυνομικοί, κυρίως της ΥΜΕΤ, που θα επιβαίνουν σε δέκα βαν, θα «σαρώνουν» από τις επόμενες ημέρες τις περιοχές γύρω από την οδό Μενάνδρου, τον Κεραμεικό, το Μεταξουργείο, το Μοναστηράκι, για τον περιορισμό της εγκληματικότητας και τον εμφύλιο των αλλοδαπών κακοποιών που προκαλούν τρόμο στο κέντρο της Αθήνας.
Κι αυτό, ύστερα από τη δολοφονία, πριν από μια εβδομάδα, ενός νεαρού Αφγανού, όπως και 4-5 παρομοίων αιματηρών μαζικών συμπλοκών που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στην ίδια περιοχή.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο σεσημασμένων νεαρών Πακιστανών που φέρονται ως φυσικοί αυτουργοί της προαναφερόμενης δολοφονίας στην οδό Μενάνδρου.
Όπως ανέφεραν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής γύρω από την οδό Μενάνδρου στο Mega, όσο η Αστυνομία βρίσκεται εκεί και περιπολεί αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια, ενώ αυτό σταματά όταν οι αστυνομικοί απομακρύνονται.
(megatv – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηφαίστειο που θεωρούνταν σβηστό εδώ και 710.000 χρόνια δείχνει να “ξυπνά”! vid
- Λήξη συναγερμού στα Εξάρχεια – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
- Όταν ο Πούτιν χρησιμοποίησε λόγια που είπε ο Χριστός, vid
- Αμερικανός επιχειρηματίας προτείνει άγαλμα του Προμηθέα στο Αλκατράζ! ΦΩΤΟ
- Τέλος εποχής στην Ε.Ε.: Ταξίδια ΜΟΝΟ με βιομετρικά στοιχεία – Τι αλλάζει
- Κυρ. Μητσοτάκης από Πεντέλη: Προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε τις ζωές των Ελλήνων πολιτών καλύτερες
- Κλειστή η Χαριλάου Τρικούπη και γύρω δρόμοι στα Εξάρχεια, λόγω ύποπτου αντικειμένου
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι δεν δεσμεύεται πλέον από “περιορισμούς” στο πυρηνικό του πρόγραμμα
- ΒΙΝΤΕΟ-Παρωδία με τον «νάνο» Ζελένσκι και τον Τραμπ
- Κουρσκ: Συνεχίζεται η αποναρκοθέτηση των εδαφών από τους Ρώσους, vid
Κύρια Θέματα

















