Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία η σύλληψη της έγινε χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού μετά από καταγγελία της 20χρονης.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η 20χρονη μετέβη ξημερώματα της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι νωρίτερα διασκέδαζε σε κατάστημα υγεινονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο βρισκόταν και η 35χρονη κατηγορούμενη από τις Η.Π.Α.
Κάποια στιγμή, η 20χρονη κοπέλα είπε ότι πήγε στις τουαλέτες του καταστήματος, όπου εκεί η 35χρονη φέρεται να τη στρίμωξε στον τοίχο, και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί αναζήτησαν την 35χρονη, την εντόπισαν και τη συνέλαβαν, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα του βιασμού και παραπέμπεται αρμοδίως.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μάργκοτ Ρόμπι: Ξανά με μυθικό κόσμημα στην πρεμιέρα για τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη», vid
- Ενίσχυση των ψηφιακών υπηρεσιών του DASHBOARD – myEFKA
- Μια “μικρή ομάδα” Αμερικανών στρατιωτών βρίσκεται στη Νιγηρία
- Αδιανόητο συμβάν στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα δάγκωσε κι έκοψε το αυτί του 57χρονου συντρόφου της
- Συνάντηση Δένδια – M. Rogers: Συζήτησαν για την εμβάθυνση των ελληνοαμερικανικών αμυντικών σχέσεων
- Επεκτείνεται το Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης στη Δυτική Μακεδονία- Ποιοι δικαιούνται τις 10.000 ευρώ
- Οι συνομιλίες με το Ιράν θα διεξαχθούν όπως είναι προγραμματισμένο, λέει η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου
- «Η Ολυμπιακή Εκεχειρία είναι αναγκαία», γράφει στην «La Stampa» o Γιώργος Παπανδρέου
- “Leonardo”: Η νέα ισχυρή καταιγίδα που απειλεί Πορτογαλία και Ισπανία μετά το φονικό πέρασμα της Κριστίν
- Σημείο των καιρών; Τι αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων









