Ρέθυμνο: Ακόμη πέντε φυτείες κάνναβης εντόπισε η αστυνομία

Μπαράζ εντοπισμού φυτειών κάνναβης για την ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο διήμερο στο Ρέθυμνο με την ολοκλήρωση ακόμα μιας αστυνομικής επιχείρησης κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν πέντε φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, που ανεβάζουν τον αριθμό σε είκοσι από χθες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία εντόπισε σε περιοχές των δήμων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου φυτεία με χίλια τετρακόσια σαράντα εννέα (1.449) δενδρύλλια τα οποία καλλιεργούσαν οι δράστες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Επιπλέον, σε περιοχές του δήμου Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν ακόμη τέσσερις φυτείες με συνολικά ενενήντα επτά δενδρύλλια, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία και αυτά εκριζώθηκαν

Τις έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, συνέδραμε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu