Πονηρέψτε τα παιδιά σας! Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να κάνει ΑΜΕΣΩΣ τον γύρο της Ελλάδας

Οι καιροί είναι πολύ πιο δύσκολοι και πονηροί από το παρελθόν!

Πονηρέψτε τα παιδιά σας! Μην τα αφήνετε «έρμαια» βαλτών ή άλλων επιτήδειων που θέλουν να τους κάνουν κακό και να τα σύρουν σε δίκτυα εμπορίων λευκής σάρκας ή να ικανοποιήσουν άλλες σκοτεινές επιδιώξεις τους.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή της απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών, του Θεμιστοκλή Ντόγκλη και του Φίλιππου Σταματάκη, από τον 35χρονο άνδρα στην Κύπρο, το πρωί της Τρίτης, που έφερε στην δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Simgalive.

Στο βίντεο φαίνονται τα δύο αγόρια να ακολουθούν ΑΝΕΜΕΛΑ τον άνδρα με τον μπερέ και το δεμένο χέρι μέχρι το αυτοκίνητό του χωρίς να γνωρίζουν τις προθέσεις του.

Ο 35χρονος το πρωί οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του. Παρουσιάστηκε στα παιδιά ως ο νέος τους δάσκαλος ζητώντας εθελοντές για να μεταφέρουν κάποια βιβλία αφού νωρίτερα είχε μπει στην αυλή του σχολείου Καμάρων την ώρα που οι γονείς μετέφεραν τα παιδιά του χωρίς να κινήσει υποψίες για την παρουσία του.

Πονηρέψτε τα παιδιά σας! Μην αδιαφορείτε! Διδάξτε τα να μην ακολουθούν κανέναν άγνωστο ή ακόμα και γνωστό, χωρίς να είστε ενημερωμένοι.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu