• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πάτρα: Είχαν στήσει γλέντι και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες

Πάτρα: Είχαν στήσει γλέντι και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο Κάτω Καστρίτσι στην Πάτρα, όταν δεκάδες άτομα που γλεντούσαν επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο μετά από καταγγελίες περιοίκων.

Όπως μεταδίδει το tempo24.news, άτομα που διασκέδαζαν σε σπίτι στο Κάτω Καστρίτσι, κάποια στιγμή έφτασαν στο να πυροβολούν στον αέρα.

Περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί από τους καλεσμένους, εκείνοι τους επιτέθηκαν με πέτρες ενώ κάποιοι με ξύλα χτυπούσαν το περιπολικό.

Άμεσα ενημερώθηκε το κέντρο επιχειρήσεων και κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο από άνδρες της ΟΠΚΕ, όσο και διμοιρία των ΜΑΤ ενώ το πλήρωμα του περιπολικού είχε απομακρυνθεί, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Μόλις έφτασαν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι δράστες εξαφανίστηκαν και ξεκίνησε κυνηγητό από τους αστυνομικούς για να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί από τους μετέχοντες στα επεισόδια έχουν αναγνωριστεί.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά δυο αστυνομικοί.

SPUTNIK