• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι ΑΠΙΘΑΝΕΣ καταγγελίες που δέχεται καθημερινά η ΕΛ.ΑΣ: «Θα έρθετε να…»- Δεν πάει το μυαλό σας τι ζητάνε οι Έλληνες !(ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ΑΠΙΘΑΝΕΣ καταγγελίες που δέχεται καθημερινά η ΕΛ.ΑΣ: «Θα έρθετε να…»- Δεν πάει το μυαλό σας τι ζητάνε οι Έλληνες !(ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως είναι γνωστό, επί ΣΥΡΙΖΑ, η αστυνομία ήταν άφαντη.

Με ΝΔ αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει και ήδη βλέπουμε στην πράξη τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής. Μόνο τον Οκτώβριο, συνελήφθησαν συνολικά 14.000 άτομα.

Όπως αναφέρουν τα στατιστικά της ΕΛ.ΑΣ:

959 συνελήφθησαν για κλοπές και διαρρήξεις.
84 για ληστείες.
1.451 για ναρκωτικά.
448 για απάτες-πλαστογραφίες.
11 για δολοφονίες.
725 για καταδικαστικές αποφάσεις.
6.224 για νομοθεσία περί αλλοδαπών.
4.015 για λοιπά αδικήματα.

Εξαρθρώθηκαν επίσης 31 παράνομα κυκλώματα και εξιχνιάστηκαν 3.994 εγκλήματα.

Στις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ, κατασχέθηκαν 1.963 κιλά κάνναβης, 107 κιλά κοκαΐνης, 36 κιλά ηρωίνης, 5.422 δενδρύλλια κάνναβης, 1.309 δισκία ναρκωτικών, 1.020.420 ευρώ σε μετρητά από εγκληματικές δραστηριότητες, 236 μαχαίρια και κλομπ, 169 κυνηγετικά όπλα, τέσσερα υποπολυβόλα-πολεμικά τυφέκια, πιστόλια-περίστροφα, replica, κρότου, 2.354 φυσίγγια, σφαιρίδια, 47.653 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και περίπου 152 κιλά λαθραίου καπνού. Επίσης, στις επιχειρήσεις κατά του παρεμπορίου κατασχέθηκαν 55.721 προϊόντα παραεμπορίου (μαϊμού-τσάντες, παπούτσια ρολόγια) και συνολικά 279 κλεμμένα οχήματα. 

Βλέπουμε πως πράγματι η υπάρχει τεράστια διαφορά με την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Επομένως η ΝΔ εξακολουθεί να είναι το μη χείρον βέλτιστον, αφού σε ασφάλεια, οικονομία και παιδεία έχει πετύχει πολλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, προσπαθώντας να βγάλει την Ελλάδα από το σκοτεινό μονοπάτι στο οποίο την είχε βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν το μεταναστευτικό δεν επισκίαζε τα πάντα, αυτές οι επιτυχίες της κυβέρνησης θα είχαν μεγαλύτερο βάρος στους Έλληνες πολίτες.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ ενισχύεται και όσον αφορά τον εξοπλισμό της. Συγκεκριμένα, πενήντα εννέα νέα οχήματα παρέλαβε τις προηγούμενες μέρες η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της ανανέωσης του στόλου της, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικές διαδικασίες για την προμήθεια άλλων περίπου 500 οχημάτων διάφορων τύπων το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου του Σώματος.

Την ίδια στιγμή, όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, συνδικαλιστής του σώματος, η ΕΛ.ΑΣ, δέχεται καθημερινά απίθανες καταγγελίες, μέχρι και για βοήθεια….στο πότισμα!

(φώτο: Eurokinissi)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •