Συνελήφθη 39χρονος για την άγρια δολοφονία της 75χρονης γυναίκας, που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου νεκρή στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στη Νέα Ιωνία στο Βόλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο άνδρας φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα και είναι ο βαφτισιμιός του θύματος.
Τα ίχνη της 75χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη, όταν έφυγε από το σπίτι της για ψώνια. Έμενε στο διαμέρισμα με τον γιό της που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία για την απουσία της μητέρας του.
Όπως αναφέρει ο taxydromos.gr η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Το πτώμα είναι κατακρεουργημένο, καθώς φέρει περισσότερες από 25 μαχαιριές στο λαιμό, το σώμα, αλλά και το πρόσωπο! Ο φρικτός τρόπος με τον οποίο βρήκε τον θάνατο η 75χρονη, που αγνοούνταν από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, δείχνει τη μανία του δράστη απέναντι στο θύμα.
Σύμφωνα με καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα, οι οποίες και οδήγησαν στα ίχνη του στυγερού δολοφόνου, ο βαφτισιμιός της γνωρίζοντας ότι η νονά του είχε καταθέσεις, αλλά και ακίνητη περιουσία, την πίεζε συχνά για να αποσπά χρηματικά ποσά.
Από τις πρώτες μαρτυρίες, αλλά και στοιχεία που συνέλεξαν προσεκτικά από τον χώρο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και ειδικοί εγκληματολόγοι, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον υπ’ αριθμό ένα ύποπτο, ο οποίος λίγο νωρίτερα ταυτοποιήθηκε.
(eleftherostypos)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Ο έλεγχος των Στενών του Ορμούζ θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου
- Ποιοί θα έχουν έως και 50% έκπτωση στα εισιτήρια την περίοδο της Λαμπρής
- Ουκρανικό drone με κεφαλή συνετρίβη σε φινλανδικό έδαφος
- Ε.Ε. για Χούθι: Μεγάλος κίνδυνος να εμπλέξουν την Υεμένη στον πόλεμο
- Βελιγράδι: Υπάρχουν σημαντικά περιθώρια για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Σερβίας
- Με πύραυλο του Μασκ εκτοξεύτηκαν οι ελληνικοί νανοδορυφόροι – Vid
- Η στιγμή της ιρανικής επίθεσης σε διυλιστήρια στο Ισραήλ, vid
- Δένδιας: Ούτε η ασφάλεια ούτε η ειρήνη είναι πλέον δεδομένες
- Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στον πληθωρισμό
- Υπόθεση Γ. Παναγόπουλου: Περαιτέρω έρευνα ζητά η Εισαγγελία Εφετών, αρνήθηκε την αρχειοθέτηση της δικογραφίας









