• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέα Σμύρνη – Συλλήψεις για το μαχαίρωμα ηλικιωμένου που έκανε παρατήρηση για κορωνοπάρτι

Νέα Σμύρνη – Συλλήψεις για το μαχαίρωμα ηλικιωμένου που έκανε παρατήρηση για κορωνοπάρτι

Προσαγωγή τεσσάρων ατόμων για τον τραυματισμό του ηλικιωμένου στη Νέα Σμύρνη, που έκανε παρατήρηση για κορονοπάρτι.


Ειδικότερα, τέσσερις νεαροί, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, ανακρίνονται ως ύποπτοι για τον τραυματισμό και τη ληστεία εις βάρος του άνδρα.
Τα τέσσερα άτομα προσήχθησαν σήμερα το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας σχετικά με την ταυτότητα ενός από αυτούς, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής.

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν δύο παρέες με αυτοκίνητα έκαναν μεγάλη φασαρία.


Ενοχλημένος ο 60χρονος κατέβηκε από το σπίτι του για να κάνει παρατήρηση, όταν και δέχθηκε την επίθεση.
Τότε δέχθηκε επίθεση με μπουνιές, αλλά και υπέστη ένα τραύμα στον γλουτό από σουγιά. Ακόμη, ένας νεαρός αφαίρεσε από τον 60χρονο το κινητό του τηλέφωνο.

Βρέθηκε πεσμένος κάτω από περαστικούς που κάλεσαν την αστυνομία και, όπως καταγγέλλουν, δεν εμφανίστηκε. Τελικά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ΕΚΑΒ.

Κάτοικοι της περιοχής, που μίλησαν στο Sputnik, μίλησαν για τις εφιαλτικές στιγμές που βιώνουν από τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ κατήγγειλαν και πλήρη απουσία της αστυνομίας.

«Είχαμε καλέσει πολλές φορές την αστυνομία όλη τη νύχτα, με το που ξεκίνησε πάλι το “πάρτι”. Αν είχε έρθει, ο άνθρωπος θα είχε γλιτώσει. Η αστυνομία παραμένει άφαντη και όπως φαίνεται κινδυνεύουμε» κατήγγειλε κάτοικος αναφορικά με το συμβάν με τον 60χρονο.

«Μετά και απ’ το μαχαίρωμα είναι προφανές ότι δεν έχουμε να κάνουμε με κανονικούς ανθρώπους αλλά με υπόκοσμο» επεσήμανε.

(sputniknews)