• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κέρκυρα: Επίθεση με βόμβα στο αστυνομικό τμήμα Λευκίμμης

Κέρκυρα: Επίθεση με βόμβα στο αστυνομικό τμήμα Λευκίμμης

Την ώρα της ξαφνικής επίθεσης τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, στο τμήμα βρίσκονταν επτά αστυνομικοί που κινδύνευσαν σοβαρά - Ξηλώθηκε η πόρτα!

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα στην αιφνιδιαστική επίθεση αγνώστων κατά του αστυνομικού τμήματος Λευκίμμης στην Κέρκυρα, κατά την διάρκεια της οποίας οι δράστες πέταξαν πέτρες, μολότοφ αλλά και έναν εκρηκτικό μηχανισμό!

Την ώρα της ξαφνικής επίθεσης τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, στο τμήμα βρίσκονταν επτά αστυνομικοί που κινδύνευσαν σοβαρά όταν η αυτοσχέδια βόμβα ή κροτίδα μεγάλης ισχύος που πέταξαν από ένα μικρό παραθυράκι εξερράγη στην τουαλέτα! Ο κλειστός χώρος έκανε ακόμη πιο ισχυρό το ωστικό κύμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές και να ξηλωθεί εντελώς η πόρτα!

Μισή ώρα αργότερα και πριν καλά- καλά συνέλθουν από το σοκ οι αστυνομικοί, άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με πέτρες και μολότοφ στο τμήμα. Ωστόσο, απάντησαν με χρήση χημικών απομακρύνοντας τους δράστες που έσπευσαν να εξαφανιστούν στη θέα μιας διμοιρίας των ΜΑΤ που έφτασε για να ενισχύσει τους… πολιορκημένους!