Καβάλα: Έσφαξε τους παππούδες του και έκατσε αιματοβαμμένος σε παγκάκι περιμένοντας τους αστυνομικούς

Μία σειρά από ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για το στυγερό έγκλημα που συνταράσσει από εχθές το πρωί την Καβάλα.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος αφού σκότωσε την γιαγιά και τον παππού του με ένα μαχαίρι, πήγε «λουσμένος» στα αίματα και κάθισε ατάραχος σε παγκάκι, δίπλα από το σπίτι του και παρέμεινε εκεί μέχρι να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν , ο 24χρονος ήταν μέσα στα αίματα και κρατούσε το μαχαίρι με το οποίο λίγο νωρίτερα είχε δολοφονήσει άγρια τους παππούδες του.

Να σημειωθεί πως τους δύο ηλικιωμένους εντόπισε νεκρούς η μητέρα του δράστη, η οποία αφού πρότινος τους έψαχνε τηλεφωνικά, έφτασε στο σπίτι τους αντικρίζοντας το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο νεαρός, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι την γιαγιά του και τον παππού του!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί, δυο φορές μάλιστα μέσα σε ένα χρόνο στην ψυχιατρική κλινική της Καβάλας

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu