• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κάθε καρυδιάς καρύδι μπαίνει στην Ελλάδα! Ψάχνουν σπείρες σεσημασμένων αλλοδαπών για την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά

Κάθε καρυδιάς καρύδι μπαίνει στην Ελλάδα! Ψάχνουν σπείρες σεσημασμένων αλλοδαπών για την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά

Λυμαίνονταν σπίτια στην Αττική οι φριχτοί δολοφόνοι της 20χρονης...

Τρείς συγκεκριμένες σπείρες αλλοδαπών διαρρηκτών έχουν βάλει στο στόχαστρο τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ανέλαβαν την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Σε αυτό τον ερευνητικό δρόμο κατέληξαν λόγω του τρόπου δράσης των αδίστακτων δολοφόνων, του modus operandi των δραστών, της ακραίας βιαιότητας τους, στοιχεία τα οποία έχουν καταγράψει σε παλαιότερες υποθέσεις.

Έτσι ζητήθηκε η συνδρομή αξιωματικών του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι χειρίστηκαν υποθέσεις ανάλογης δράσης των συγκεκριμένων τριών συμμοριών, τα μέλη των οποίων παραμένουν ασύλληπτα.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που εξετάζουν οι Αρχές

Μεγάλη σημασία φαίνεται να έχει ένα απόσπασμα οπτικού υλικού από κάμερα γειτονικής με αυτή των θυμάτων οικίας, στην οποία έχει καταγραφεί ένα άτομο να περιφέρεται γύρω από τη μονοκατοικία της τραγικής οικογένειας, περίπου το χρονικό διάστημα της εισβολής των δραστών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συλλέγουν υλικό από κάμερες οικιών, καταστημάτων και δημοσίων οργανισμών, που είναι ανεπτυγμένες στη λεωφόρο Λαυρίου, αφού από την αυτοψία ολόκληρης της περιοχής που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι δράστες πήγαν στην μονοκατοικία της οικογένειας του 32χρονου πιλότου από εκεί και στη συνέχεια, μετά την άγρια δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, έφυγαν και πάλι από την ίδια λεωφόρο.

Με δεδομένο ότι την ώρα της επίθεσης, δηλαδή γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, η κυκλοφορία στη συγκεκριμένη περιοχή είναι αραιή, θεωρούν ότι θα εντοπίσουν το όχημα των δολοφόνων, που αρχικά κινήθηκε προς το σπίτι της οικογένειας του 32χρονου και στη συνέχεια απομακρύνθηκε απ’ αυτό.

Για αυτό τον λόγο, η έρευνα για βιντεοληπτικό υλικό έχει επεκταθεί από σήμερα το πρωί, στον κόμβο του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, στην λεωφόρο Μεσογείων, στην λεωφόρο Μαραθώνος προς Παλλήνη, στην οδό Κλεισθένους προς Πεντέλη και στην περιφερειακή οδό του Υμηττού, μοναδικές οδοί διαφυγής από το συγκεκριμένο σημείο.

«Εξαιρετικά ειδεχθές» χαρακτήρισε από την πλευρά του το έγκλημα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σημειώνοντας πως «τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και στο έγκλημα».

Ο ίδιος δεσμεύτηκε για τη σε βάθος διερεύνηση του άγριου εγκλήματος, ενώ λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε πως προσφέρεται αμοιβή 300.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δολοφόνων της 20χρονης.

(Με πληροφορίες από sputniknews)