Αιτία φαίνεται πως αποτέλεσαν κάποιες προσωπικές διαφορές, με την 16χρονη να στέλνει μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προς τους δύο συνομήλικους παθόντες για το σημείο συνάντησής τους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Κατά την ίδια ανακοίνωση, οι δύο 18χρονοι, με τη συνδρομή ενός τρίτου προσώπου που παραμένει άγνωστο, προχώρησαν αρχικά σε εκφοβισμό των δύο ανηλίκων, ενώ, στη συνέχεια, επιτέθηκαν με σωματική βία και αντικείμενα σε έναν εξ αυτών, αφαιρώντας του τα γυαλιά ηλίου και σπάζοντας το κινητό του τηλέφωνο. Ο 16χρονος που δέχθηκε χτυπήματα μετέβη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών επέστρεψε στο σπίτι του.
Μετά την καταγγελία τού περιστατικού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τους τρείς εμπλεκόμενους νεαρούς και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κλοπή, παράβαση του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
ΑΠΕΜΠΕ-ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πλημμύρες στις ΗΠΑ: Επεισοδιακή διάσωση με ελικόπτερο 4 ανθρώπων από πλημμυρισμένο σπίτι, vid
- Παύλος Μαρινάκης: Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων
- Γερμανία: Συνετρίβη μονοκινητήριο σε αυτοκινητόδρομο στο Μάνχαϊμ – Σώοι οι επιβάτες, vid
- 2,1 εκατ. ευρώ σε παραγωγούς μηδικής στον Έβρο και βιομηχανικής τομάτας στην Ημαθία
- Κ. Τσουκαλάς: «Ο κ. Ανδρουλάκης δεν αφήνει καμία σκιά ενώ ο κ. Μητσοτάκης παίζει κρυφτό
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 19 Δεκεμβρίου
- Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για να αποδοθεί άμεσα η Πλατεία Ελευθερίας στους κατοίκους
- Λάρισα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες και αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση
- Τριπλός πονοκέφαλος για τους διεθνιστές στην Ε.Ε. – Η διορία που εκπνέει στο τέλος του 2025
- Ο Τραμπ, θέλοντας επαναπροσέγγιση με τον σύμμαχο του Πούτιν, Λουκασένκο, άρει ορισμένες κυρώσεις
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΒΡΟΣ
ΔΥ[Α
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ









