Το στυγερό έγκλημα συγκλονίζει την Κατερίνη και ολόκληρη την Πιερία. Τη δολοφονία του 45χρονου διαπίστωσε περαστικός από το σημείο και σήμανε συναγερμός.
Η Κατερίνη παραμένει σοκαρισμένη από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας. Το θύμα, βρέθηκε απανθρακωμένο, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα.
Το πτώμα εντόπισε περαστικός πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας την Τρίτη το απόγευμα (15-06-2021).
Σύμφωνα με το pierianews.gr, οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το πτώμα του άνδρα δεμένο και με κουκούλα στο κεφάλι και από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί ζωντανός.
Πρόκειται για γνωστό τοξικομανή 45 ετών, κάτοικο Καλλιθέας τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί. Την έρευνα για τα αίτια του εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, έχουν προσαχθεί κάποια άτομα ως ύποπτα για το στυγερό έγκλημα.
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταραντέλα: Ο πιο δημοφιλής χορός της Κάτω Ιταλίας με τις αρχαίες ελληνικές ρίζες, vid
- Φον ντερ Λάιεν: Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη συμφωνία “Mercosur”
- Η Γροιλανδία απειλεί να φέρει στην επιφάνεια «την βαθιά ασθένεια εντός της διατλαντικής συμμαχίας»
- “Ποιον δρόμο θα πάρεις Γροιλανδέ;”- Η ανάρτηση του Λευκού Οίκου με τα έλκηθρα σε σταυροδρόμι
- Κιάρα Φεράνι: Η κορυφαία influencer της Ιταλίας, αθωώθηκε για το «Pandorogate»
- Έληξε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με τον αντιπρόεδρο και τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- «Οικία Κοκοβίκου»: Οι αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν στην αυλή του «Αντωνάκη και της Ελένης» – Δείτε εικόνες
- Παρούσα η Ρωσία στην Μέση Ανατολή – Τι φέρεται να ισχύει αυτή την στιγμή
- Η νέα παγκόσμια τάση! «Πυρετώδεις» διεργασίες στο παρασκήνιο
- Βίντεο με τη φρεγάτα «Κίμων» να μπαίνει σε ελληνικά νερά – «Το μέλλον του Πολεμικού Ναυτικού καταπλέει»









