Φρίκη στη Ρόδο: Έστειλε μέσω Facebook αίτημα φιλίας στον βιαστή της

Το κουβάρι μιας εφιαλτικής ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται στα δικαστήρια της Ρόδου, όπου ερευνάται υπόθεση βιασμού.

Σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου ένας 22χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, για βιασμό 19χρονης Νορβηγής. Ο 22χρονος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης μετά από καταγγελία της 19χρονης η οποία διατείνεται ότι την υποχρέωσε με την χρήση βίας σε εξώγαμη συνουσία.

Πιο συγκεκριμένα η 19χρονη υποστήριξε ότι την 1η Οκτωβρίου 2018 ενώ διασκέδαζε με παρέα συνομήλικων ομοεθνών της σε νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου γνώρισε έναν άνδρα ο οποίος της είπε ότι είναι Έλληνας και της πρότεινε να την κεράσει σφηνάκια. Στην συνέχεια της ζήτησε να βγουν από το κατάστημα για να μιλήσουν και την οδήγησε στην παραλία της Ακτής Μιαούλη. Εκεί ξεκίνησε να την αγκαλιάζει και να την φιλάει και της κατέβασε το εσώρουχο της και την ακινητοποίησε.

Η 19χρονη διατείνεται ότι κατ’ επανάληψη του είπε ότι δεν θέλει να συνερευθεί ερωτικά μαζί του και ότι ήθελε να επιστρέψει στην παρέα της στο κέντρο αλλά λόγω της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να ξεφύγει. Ο 22χρονος, όπως είπε, την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία χωρίς προφύλαξη. Αμέσως έφυγε, ενημέρωσε τους φίλους της και κάλεσαν την αστυνομία που τον εντόπισε και τον προσήγαγε.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδει η 19χρονη. Εργάζεται σε ξενοδοχείο και την 1η Οκτωβρίου 2018 και περί ώραν 23.00 μετέβη εκεί η 19χρονη και πήρε ένα ποτό. Την συνάντησε ακολούθως στο κέντρο με έναν φίλο του. Η 19χρονη φέρεται να του είπε ότι της άρεσε το μούσι του και του ζήτησε να την κεράσει ένα ποτό. Κάθησαν, όπως ισχυρίστηκε σε έναν καναπέ, και άρχισε να τον φιλάει και να τον χαϊδεύει. Κάποιοι υπάλληλοι του ζήτησαν να μην εκδηλώνεται με τον τρόπο αυτό μέσα στο κατάστημα και τότε η 19χρονη του ζήτησε να φύγουν. Επειδή έμενε μακριά μετέβησαν στην παραλία και έκαναν έρωτα χωρίς προφυλάξεις.

Κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης του ζήτησε, όπως είπε, να σταματήσει και 15 λεπτά μετά σηκώθηκε και έφυγε. Η 19χρονη όπως είπε, του έκανε αίτημα φιλίας στο facebook, προκειμένου να πάνε την επόμενη ημέρα για μπάνιο στην θάλασσα.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu