• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έτοιμο το σχέδιο για τα Εξάρχεια – Τα ΜΑΤ επιτέλους εκεί που πρέπει και όχι κατά πολιτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμο το σχέδιο για τα Εξάρχεια – Τα ΜΑΤ επιτέλους εκεί που πρέπει και όχι κατά πολιτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο το «στοίχημα» για την κυβέρνηση...

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και τα Εξάρχεια έχει γίνει αποπνικτική. Οι φιλοπαγκοσμιοποιητές κουκουλοφόροι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και υπόσχονται έξαρση της ανομίας.

Την κατάσταση καλείται να διαχειριστεί η νέα κυβέρνηση, με σκοπό να επιβληθεί η έννομη τάξη σε εκείνη την περιοχή.

Αυτής της προσπάθειας θα ηγηθεί ένας γνώριμος από τα παλιά για τους αστυνομικούς, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως σχολιάζει ο τηλεοπτικός σταθμός star, ως υπουργός Δημόσιας Τάξης, παλαιότερα, είχε εξαρθρώσει την 17η  Νοέμβρη, ενώ αναλαμβάνει Υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τέταρτη φορά, έχοντας ως στενό συνεργάτη ως υφυπουργό τον Λευτέρη Οικονόμου, όπως και στο παρελθόν, όταν ο τελευταίος υπηρετούσε σε κορυφαίες θέσεις της ΕΛ.ΑΣ. ως αξιωματικός της.  

Μάλιστα όπως τονίζει το ρεπορτάζ: «Μία από τις στιγμές που σημάδεψαν την πολιτική του καριέρα ήταν το 2010, όταν ενώ ήταν Υπουργός, είχε χάσει τη ζωή του από παγιδευμένο φάκελο που προοριζόταν για τον ίδιο, ο υπασπιστής του Γιώργος Βασιλάκης».         

«Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει ήδη έτοιμο σχέδιο επιχειρησιακής  δράσης για τα Εξάρχεια, με την περιοχή να τίθεται σε αστυνομικό κλοιό, με έντονη παρουσία των αρχών ασφαλείας για όσον χρόνο χρειαστεί και εφόδους σε σπίτια για τον εντοπισμό διακίνησης ναρκωτικών και όπλων, αλλά και των καταφυγίων των «μπαχαλάκηδων»».

Αναμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Γενικά πάντως η τρομοκρατία των «κουκουλοφόρων» πρέπει να τελειώσει, προτού την «λύση» έρθει να δώσει η νέα Τάξη με επιβολή αστυνομικών μέτρων για όλους τους πολίτες.  

ΦΩΤΟ eurokinissi