Στη σύλληψη των τεσσάρων δραστών που είχαν στήσει καρτέρι για να εκτελέσουν έναν Έλληνα και έναν Ινδό με κίνητρο της προσωπικές διαφορές, προχώρησαν στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας Κορωπίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Αιγέα και Γαλήνης, όταν οι τέσσερις δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο ζήτησαν, κάνοντας νόημα με το χέρι στα δυο άτομα που επέβαινα σε άλλο όχημα, να σταματήσουν, όπως μεταδίδει το lawandorder.gr.
Το δεύτερο όχημα με τα παραλίγο θύματα σταμάτησε και τότε ένας από τους τέσσερις δράστες, ηλικίας 28 ετών, τους σημάδεψε με το όπλο του και τους είπε «κάτσε τώρα και θα δεις».
Η αντίδραση του οδηγού του οχήματος με τα δύο άτομα ήταν άμεση, καθώς ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε. Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον τους με δυο όπλα, ένα 9αρι και ένα άγνωστου διαμετρήματος.
Άμεσα ενημερώθηκαν στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ που μετέβησαν στην οδό και μετά από υποδείξεις των θυμάτων οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή τους. Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων σε Κορωπί και Μαρκόπουλο, χωρίς να εντοπιστούν τα όπλα.
Οι κάλυκες που εντοπίστηκαν στο σημείο θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη αξιόποινη πράξη.
(sputniknews – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκπληκτικό εύρημα σε μουμιοποιημένη γυναίκα 2.500 ετών στη Ρωσία: Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι, λένε επιστήμονες
- Το Ιράν θα μπορούσε να αναλάβει δράση στο Στενό Μπαμπ αλ Μαντάμπ αν δεχτεί πρόκληση, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Κατώτατος μισθός: Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)









