• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δολοφονία στο Περιστέρι: Τον πυροβόλησε 3 φορές – Τον χτυπούσε με μανία στο κεφάλι

Δολοφονία στο Περιστέρι: Τον πυροβόλησε 3 φορές – Τον χτυπούσε με μανία στο κεφάλι

Την άκρη του νήματος αναζητούν οι αστυνομικοί, στη φρικτή δολοφονία στο Περιστέρι προσπαθώντας να καταλάβουν τα κίνητρα και τις κινήσεις του δολοφόνου, μέσα από το οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους.

Tον κύκλο επαφών του θύματος, μέσω ανάσυρσης δεδομένων από το κινητό του, αλλά και τις καταθέσεις της συζύγου του, συγγενών και φίλων αναζητούν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή σπουδαία είναι τα ευρήματα που προκύπτουν από το οπτικό υλικό της άγριας δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου, κουρδικής καταγωγής, μέσα σε καφετέρια στο Περιστέρι.

 «Χτύπησε τουλάχιστον… 15 φορές το θύμα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου, ενώ παράλληλα το έβριζε. Το πιστόλι, που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από τη δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε και η γεμιστήρας. Και όλα αυτά ενώ είχε πυροβολήσει τρεις φορές το θύμα, που ήταν αιμόφυρτο», επισημαίνουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, στην οδό Περικλέους και Αφροδίτης, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε τρεις ή τέσσερις φορές τον 25χρονο στο κεφάλι.

Η σκληρότητα που παρατήρησαν οι αστυνομικοί, στις κινήσεις του δολοφόνου ενδέχεται να εξηγείται από προσωπικά και οικονομικά κίνητρα, ή ενδεχομένως και εκδίκηση για τον θάνατο οικείου προσώπου του δράστη, για τον οποίο μπορεί να ευθύνεται το θύμα.

Είχε ποινικό παρελθόν;

Με  αίτημα στην INTERPOL οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν το θύμα είχε ποινικό παρελθόν καθώς υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι ο 25χρονος ενδέχεται να είχε συμμετοχή σε κάποια εγκληματική δραστηριότητα που σχετιζόταν με παράνομη διακίνηση μεταναστών ή ναρκωτικών.

Παράλληλα χθες κατέθεσε η σύζυγος του θύματος, η οποία, όπως είπε, δεν γνώριζε για τις δραστηριότητες του 25χρονου, ωστόσο είπε ότι εκείνος ήταν άνεργος και τους συντηρούσαν οικονομικά οι γονείς τους.

Επιπλέον ανέφερε ότι ο 25χρονος ήρθε πρώτος στην Ελλάδα, το 2018, όταν πέρασε παράνομα από τις Φέρες Εβρου. Παράλληλα αποκάλυψε ότι είναι τεσσάρων μηνών έγκυος.

(φώτο: Eurokinissi-πηγή: sputniknews.gr)