Δείτε πως κλέβουν τους καταλύτες από ΙΧ σε χρόνο μηδέν, vid

Το βίντεο από τη δράση των κακοποιών που εξάρθρωσε η αστυνομία, δείχνει τον δράστη να σταθμεύει δίπλα στο αυτοκίνητο που έβαλε «στόχο».

Οι θρασύτατοι δράστες σταθμεύουν τα οχήματά τους δίπλα στον «στόχο» και εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα. Κυριολεκτικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφαιρεί τον καταλύτη, τον βάζει το όχημά του και εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: «Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 6-11-2022 στο Αεροδρόμιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 2 ημεδαποί, 34χρονος και 25χρονη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων αφαίρεσης καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στους χώρους του εμπορικού πάρκου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, μετά από διασταύρωση πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 6-11-2022, ο 34χρονος από κοινού με έτερα άτομα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εντός του εμπορικού πάρκου του αεροδρομίου και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα.

Μετά από αναζητήσεις, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο, το οποίο είχε ενοικιαστεί στο όνομα της 25χρονης, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος οδηγούσε. Αναζητούνται λοιποί εμπλεκόμενοι.

Σε έρευνα σε οικία των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα αυτοκινήτων, πλήθος ενοικιαστήριων συμβολαίων για ενοικίαση αυτοκινήτων και τιμολόγιο για πώληση παλαιών σιδήρων-καλωδίων.

(newsauto – scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί