Πρόκειται για έναν 39χρονο, ο οποίος πήγε μόνος του χθες στην ΓΑΔΑ και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την σοκαριστική υπόθεση με τον βιασμό και τη μαστροπείας της 12χρονης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι μόνο συνομιλούσε με το παιδί και δεν συνευρέθηκε μαζί της.
Παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Θυμίζουμε ότι είναι το τρίτο άτομο που πηγαίνει αυτοβούλως στην Αστυνομία, καθώς πριν από δύο ημέρες είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο άλλοι δύο άνδρες.
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 48ωρο η ΕΛ.ΑΣ έχει συλλάβει τέσσερις άνδρες με την κατηγορία ότι κακοποίησαν σεξουαλικά την 12χρονη.
Η τελευταία σύλληψη έγινε το απόγευμα της Κυριακής και αφορά έναν 34χρονο που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 34χρονος, που εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη.
Κατηγορείται ότι συνευρέθηκε με το παιδί έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα.
Σημειώνεται ότι από την αρχή που ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης, οι αστυνομικοί είχαν περάσει χειροπέδες στον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη.
Επιπλέον έχει ήδη συλληφθεί και η μητέρα της 12χρονης, με αποτέλεσμα συνολικά ο αριθμός των προσώπων που έχουν συλληφθεί να φτάνει τους έξι.
Πάντως, ο κύκλος των συλλήψεων δεν έχει κλείσει αφού αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης και άλλο για την ίδια υπόθεση, μέσα στα επόμενα 24ωρα.
(dikaiologitika, φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ά. Σκέρτσος: 83 φοροελαφρύνσεις από το 2019 – Δεν σταματάμε τη μάχη κατά της ακρίβειας
- Ανοιχτή η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων στην ΠΕ Κοζάνης
- Το «δείπνο του αιώνα» του Τραμπ με «μεγαλοσχήμονες» της τεχνολογίας – Συμφώνησαν κάτι; Video
- Κ. Χατζηδάκης: Το 2026 θα έχουμε κι άλλα μέτρα στήριξης
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται πιλοτικά η λεωφόρος Νίκης
- Βίαιες συγκρούσεις αστυνομικών και διαδηλωτών στο Περού κατά της κυβέρνησης, vid
- Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μίλησε για τον Τσάρλι Κερκ – “Για αυτό δολοφονήθηκε”
- Οι Ταλιμπάν απάντησαν στις απειλές Τραμπ: «Καμία συμφωνία μαζί σου»
- Ο πρόεδρος της Αργεντινής Μιλέι θα συναντήσει Τραμπ και Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη
- Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη αλλοδαπός διωκόμενος από την Interpol Τουρκίας
Κύρια Θέματα

















