Αυτή είναι η 57χρονη που έταζε δουλειά σε πρεσβείες ξένων χωρών αντί αδρής αμοιβής

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 57χρονης Ελληνίδας, η οποία κατηγορείται ότι εξαπατούσε συστηματικά πολίτες, στους οποίους, επικαλουμένη «γνωριμίες», υποσχόταν υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας σε πρεσβείες ξένων χωρών, πολυεθνικές επιχειρήσεις και αεροπορικές εταιρίες, αποκομίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

 

Η 57χρονη συνελήφθη την 6 Ιουνίου 2018, στην περιοχή της Γλυφάδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την (επ) ΚΟΥΒΑΡΗ (ον) Άννα του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, γεννηθείσα την 6-10-1961 στον Πειραιά.

Υπενθυμίζουμε ότι η 57χρονη κυκλοφορούσε με άνεση στα αθηναϊκά σαλόνια, έμενε στη Γλυφάδα και διέθετε βίλα στη Μάνη όπου έδινε πάρτι και δεξιώσεις με προσκεκλημένους τα θύματα της. Αν και ήταν άεργη, ζούσε πλουσιοπάροχα πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και «παραμύθι» σε απλούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας ότι θα τους διορίσει στις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ με μηνιαίο μισθό που άγγιζε τις 50.000 ευρώ!

Η 57χρονη απατεώνισσα, μέσα στα δύο χρόνια δράσης της είχε καταφέρει να «δαγκώσει» οκτώ άτομα, τσεπώνοντας περισσότερες από 280.000 ευρώ. Ήταν δε, τόσο πειστική στο ρόλο της που ακόμη και όταν τα θύματα πήγαν στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής για να αναφέρουν την περίπτωση της 57χρονης και ζητήσουν συμβουλές είχαν αμφιβολία ότι επρόκειτο για απάτη.

Όμως οι έμπειροι αξιωματικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αμέσως ξεκίνησαν την έρευνα για να ξεσκεπάσουν την απατεώνισσα με το αστικό προφίλ και τις υψηλές γνωριμίες στο διπλωματικό Σώμα. Και ήταν για αυτούς θέμα ωρών να της περάσουν χειροπέδες και να την οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. Εκεί όπου είχε οδηγηθεί και το 2007 όταν την έπιασαν να διαπράττει τα ίδια αδικήματα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 11-8-2018, αποσκοπεί προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu