ΑΘΗΝΑ 2019: Προσαγωγές ανηλίκων επειδή είδαν την ταινία…Joker (Βίντεο)

Ένα νόμο του 1937 εφάρμοσε η ελληνική αστυνομία εχθές.

Σε δύο διαφορετικά ΣΙΝΕΜΑ της Αθήνας έλαβαν χώρα περιστατικά βγαλμένα από ταινία.Στην πρώτη περίπτωση η αστυνομία κλήθηκε ώστε να ελέγξει αν υπήρχαν ανήλικοι στην αίθουσα. Πράγματι υπήρχαν αλλά δεν έγιναν προσαγωγές.

Σε ένα άλλο κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας έγιναν προσαγωγές… 7 ΑΝΗΛΙΚΩΝ. Τους σήκωσε η αστυνομία μέσα από το ΣΙΝΕΜΑ και μπροστά στον κόσμο, επειδή έκαναν το έγκλημα να δουν την ταινία. Το Joker είναι βαριά ταινία για παιδιά αλλά:

Υπάρχει έστω και ένα παιδί που δεν έχει δει ταινία Horror; Δεν ακούσαμε να καλεί κάποιος την αστυνομία. Οι ενήλικοι που φώναξαν την αστυνομία όταν ήταν ανήλικοι δεν έβλεπαν ταινίες που απευθύνονταν σε ενηλίκους;

Επίσης, υπάρχει και ένα άλλο θέμα: Το σκεπτικό της παρέμβασης της αστυνομίας έχει να κάνει με την πιθανότητα τα παιδιά να αντιγράψουν τις εγκληματικές ενέργειες του Joker (ο μεγαλύτερος εχθρός του Batman). Αν είναι όμως ο κόσμος να έκανε εγκληματικές ενέργειες επηρεαζόμενος από ταινίες, ο πλανήτης θα είχε ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Αυτό το σκέφτηκαν;;;

Ο Joker έγινε ψυχοπαθής δολοφόνος επειδή βιαιοπραγούσαν σωματικά και ψυχολογικά επάνω του. Το να παίρνει σηκωτά η αστυνομία ΠΑΙΔΑΚΙΑ μέσα από το ΣΙΝΕΜΑ μπροστά στον κόσμο, είναι…..καλό για την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ;

Ακόμα ένα θέμα: Οι αστυνομικοί που πήγαν να πιάσουν τα παιδάκια που έβλεπαν ταινία, έλειψαν από τις γειτονιές της Αθήνας, όπου διάφοροι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ κάνουν πάρτι μέρα-νύχτα.

Photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...