οι οποίοι μετακινούνταν με ένα όχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου και ξήλωναν τα καλώδια του Οργανισμού!
Μέσα σε λίγες ώρες, οι δράστες ηλικίας 19 ως 27 χρόνων διέπραξαν μία κλοπή και μια απόπειρα και ξήλωσαν καλώδια τηλεπικοινωνιών μήκους 300 μέτρων από τις εγκαταστάσεις, αφήνοντας τους κατοίκους της περιοχής χωρίς τηλέφωνο!
Για τον εντοπισμό τους ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που ενημερώθηκαν για τη λεηλασία του δικτύου.
Λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, οι δράστες εντοπίστηκαν σε άλλο χωριό της Αρκαδίας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν μαζί με τα κλεμμένα καλώδια.
(Πηγή:protothema – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δαβάκης: «Προχωρούμε με σταθερά βήματα στον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων»
- Η σημασία του πλυσίματος των χεριών: Τα καθαρά χέρια ο πιο απλός τρόπος πρόληψης των ασθενειών
- «Being Eddie»: Το νέo ντοκιμαντέρ του Netflix για τον εμβληματικό Έντι Μέρφι
- Προϋπολογισμός: Πάνω από 9δις ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του 9μήνου Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου
- Φοινικούντα: Στον εισαγγελέα Καλαμάτας οδηγούνται οι δύο 22χρονοι που εμπλέκονται στο διπλό φονικό
- Δήλωση «βόμβα» για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Πόσο έτοιμη είναι για κάτι τέτοιο η Ευρώπη;
- Ακόμα μία νύχτα με μπλακ άουτ στην Ουκρανία
- Ηράκλειο: Εξιχνίαση απάτης – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ατόμων
- Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στην Ιταλία: 52χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του
- Γαλλία: Νέο φόρο στους «έχοντες« ζητούν οι Σοσιαλιστές