Αργυρούπολη: Πως οι 3 Αλβανοί κακοποιοί απέδρασαν δίχως να το αντιληφθεί κανείς

Ανθρωποκυνηγητό, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει φέρει αποτέλεσμα, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των 3 Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι απέδρασαν τα ξημερώματα της Τρίτης από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης. Οι τρεις επικίνδυνοι δραπέτες οι οποίοι είχαν συλληφθεί για 72 διαρρήξεις σε σπίτια των βορείων και των νοτίων προαστίων με λεία άνω των 400.000 ευρώ, κατάφεραν να κόψουν τα σίδερα του παραθύρου του κελιού τους, που βρισκόταν στον πρώτο όροφο του αστυνομικού τμήματος, να ανοίξουν μια τρύπα 30χ30 και να κατέβουν με τη βοήθεια των υδροροών στο ισόγειο και να διαφύγουν.

 

Οι τρεις αστυνομικοί που βρίσκονταν στο ΑΤ εκείνες τις ώρες και σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για απελευθέρωση κρατουμένων, δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες οι τρεις κακοποιοί είχαν αφήσει τη βρύση ανοιχτή προκειμένου να καλύπτονται όλοι οι θόρυβοι που έκαναν για να κόψουν τα σίδερα.

Καλλιακμάνης: Κούφια τα κάγκελα, ελλείψεις προσωπικού

Ο πρόεδρος των αστυνομικών ν/α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης βρέθηκε λίγη ώρα μετά την απόδραση στο πλευρό των συναδέλφων του στο ΑΤ της Αργυρούπολης. Οπως κατήγγειλε τα κάγκελα ήταν κούφια, σε ένα τμήμα δίχως αστυνομικό προσωπικό και μ’ ένα δόκιμο αστυφύλακα σκοπό στην είσοδο, στην πρωινή βάρδια.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu