• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αργυρούπολη: Κι άλλο παιδί θύμα bullying στο σχολείο του 15χρονου – Νέες αποκαλύψεις

Αργυρούπολη: Κι άλλο παιδί θύμα bullying στο σχολείο του 15χρονου – Νέες αποκαλύψεις

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από γονείς που μιλούν για το bullying που έχουν δεχθεί τα παιδιά τους στο σχολείο που φοιτούσε και ο άτυχος 15χρονος, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής.

 

Σύμφωνα με τη μητέρα ενός 14χρονου κοριτσιού που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο, «είναι πολλά τα περιστατικά, το παιδί μας χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει από τον λεκτικό εκφοβισμό που αντιμετωπίζει στο σχολείο από τους συμμαθητές της». «Ενημερώθηκαν οι καθηγητές αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από μία αποβολή», αποκάλυψε η ίδια στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησαν και φίλοι του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του αποκαλύπτοντας ότι δεχόταν απειλές, είχε υποστεί ξυλοδαρμούς και φοβόταν να μιλήσει.

«Τον έβριζαν πολύ άσχημα, τον προσέβαλλαν και δεν ήξερε πως να αντιδράσει», λέει φίλος του αδελφού του και εξηγεί ότι τα παιδιά που τον απειλούσαν ήταν παιδιά από την τάξη του που τον κορόιδευαν, τον χτυπούσαν και του ασκούσαν βία. Περιέγραψε μάλιστα και έναν τσακωμό που έγινε σε κάποια πλατεία της περιοχής.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία σαρώνει τα προφίλ του 15χρονου στα social media, ενώ έχει ήδη πρόσβαση στα μηνύματα που αντάλλαξε και στις κλήσεις που δέχθηκε και έκανε τις τελευταίες ημέρες, κάτι που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια πίσω από την αυτοκτονία του.