• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Απίστευτο» περιστατικό στην Αθήνα: Άρπαξαν ανήλικο και εισέβαλαν στο σπίτι του απειλώντας τους γονείς του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Απίστευτο» περιστατικό στην Αθήνα: Άρπαξαν ανήλικο και εισέβαλαν στο σπίτι του απειλώντας τους γονείς του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που συνέβη πριν μερικές ώρες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ζωγράφου δεν έχει προηγούμενο.

Κακοποιοί, μετά από παρακολούθηση, στην κυριολεξία άρπαξαν (απήγαγαν) 17χρονο, από τη μέση του δρόμου, βάζοντάς τον στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους.

Κατόπιν του έκλεψαν τα κλειδιά και όσα χρήματα είχε πάνω του.

Στη συνέχεια οι αδίστακτοι κακοποιοί, πήραν μεταξύ των άλλων και την ταυτότητα που είχε πάνω του, από την οποία είδαν τη διεύθυνση του σπιτιού του, το οποίο…επισκέφτηκαν.

Έχοντας τα κλειδιά του παιδιού, μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρισκόταν οι γονείς του 17χρονου και ο μικρότερος αδερφός του.

Ακολούθησαν σκηνές βγαλμένες από ταινία του Χόλιγουντ, αφού ο πατέρας έδωσε μάχη με τους ληστές στην οποία τραυματίστηκε σε πολλά σημεία του σώματός του. Από τη συμπλοκή και τις φωνές, οι γείτονες που αντελήφθησαν το περιστατικό βγήκαν στα μπαλκόνια και άρχισαν επίσης να φωνάζουν καλώντας σε βοήθεια.

Ο 55χρονος πατέρας είπε αργότερα σε δηλώσεις που έκανε, πως απήγαγαν το γιό του, του έκλεψαν ότι είχε πάνω του και τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Με τα στοιχεία της ταυτότητας πήγαν στο σπίτι. Είπαν ότι έχουν το παιδί του και ότι θα το σκοτώσουν, απειλώντας τον ταυτόχρονα να τους δώσει ό,τι έχει και δεν έχει.

Κατόπιν περιγράφει πως τους έβαλαν σε ένα σημείο του σπιτιού και τους απειλούσαν με μαχαίρια και πιστόλια, ενώ τονίζει πως χτύπησαν και τον μικρότερο γιό του εκτός από τον ίδιο.

Αφού πήραν μερικά πράγματα από το σπίτι, οι ληστές τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι κινήσεις τους καταγράφηκαν και από κάμερες κατοίκων της περιοχής, οι οποίες «συνέλαβαν» και τις προσπάθειες του 55χρονου να προσπαθεί να καταδιώξει τους ληστές.

Οι κακοποιοί άφησαν το αυτοκίνητό τους στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά της αστυνομίας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε ότι δεν είναι κλεμμένο.

(φώτο: Eurokinissi)