Αναβάλλεται η δίκη για τη φρικαλέα υπόθεση της μικρής Άννυς

Αναβολή πήρε η δίκη για την υπόθεση της μικρής Άννυ. Η πολύκροτη υπόθεση θα εκδικαστεί τελικά στις 23 Οκτωβρίου, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο με απόφασή του είχε επιβάλλει στον πατέρα της 4χρονης, Στανισλάβ Μπακατσίεφισόβια ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 3 έτη και 6 μήνες, κρίνοντας τον ένοχο για την δολοφονία και τον τεμαχισμό της μικρής αλλά και για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Επίσης, το δικαστήριο είχε δεχθεί πως ο Στανισλάβ Μπακατσίεφισόβια είχε διαπράξει το φρικτό έγκλημά του από κοινού με τον φίλο του Νικολάι Αχμεντόφ, στον οποίο δικαστές και ένορκοι επέβαλλαν επίσης ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών για παράνομη οπλοκατοχή.

Στο εδώλιο του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου κάθεται όμως σήμερα και η μητέρα της μικρής Άννυ, Δημητρίνα Μπορίβα, στην οποία σε πρώτο βαθμό είχε επιβληθεί κάθειρξη έξι ετών με αναστολή με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu