Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου: «Τον έθαψα επειδή παραλογίστηκα»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 70χρονου κτηνοτρόφου από τα Σφακιά.

Ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης εντοπίστηκε θαμμένος στον ίδιο λάκκο, μαζί με το αυτοκίνητό του, στην αγροτική περιοχή Αλικιανού, έναν μήνα μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφερε θανάσιμο τραύμα από όπλο.

Ο Γ. Χατζηδάκης που ομολόγησε πως αυτός τον πυροβόλησε ανέφερε στη Real News: «Τον έθαψα γιατί παραλογίστηκα». Ο δράστης τον σκότωσε και στη συνέχεια τον έθαψε κρύβοντας στον ίδιο λάκκο και το αυτοκίνητο του θύματος.

Όπως ισχυρίστηκε, ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης μπήκε στο λατομείο και τον απείλησε με το όπλο στο χέρι. «Στη συνέχεια, με πυροβόλησε μια φορά κι ευτυχώς για μένα αστόχησε. Όταν πήγε να μου ρίξει ξανά, το όπλο του έπαθε εμπλοκή και αστραπιαία έριξα προς το μέρος του χωρίς να σημαδεύω. Έχασα το μυαλό μου, θόλωσα και πανικοβλήθηκα», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι μετέφερε τη σορό του θύματος στην περιοχή του Αλικιανού. Υπογράμμισε δε πως δεν ήξερε τι έκανε: «Τον έθαψα γιατί παραλογίστηκα».

Ο αδερφός του κατηγορουμένου ανέφερε: «Θλίβομαι για ό,τι συνέβη. Δεν ήμουν στο λατομείο όταν συνέβη το κακό, καθώς είχα αποχωρήσει νωρίτερα μαζί με τον υπάλληλό μας. Μας είχαν συλλάβει ως υπόπτους για τη δολοφονία. Ρώτησα τον Γιάννη πώς γίνεται να έχουμε μπλέξει έτσι και τότε με λυγμούς μου αποκάλυψε την αλήθεια».

«Το μυαλό μου είχε θολώσει και έκρυψα την αλήθεια στην πρώτη κατάθεση», είπε ο 44χρονος Γιάννης Χατζηδάκης.

Μάλιστα, όπως είπε μετά τη δολοφονία πήγε στο Άγιο Όρος. «Πήγα στο Άγιον Όρος να ζητήσω συγχώρεση, αλλά το βάρος που κουβαλούσα ήταν τόσο μεγάλο που δεν άντεξα και πήγα να παραδοθώ. Όταν πήγα στην Αστυνομία δεν ήξερα ότι υπάρχει ένταλμα».

Η οικογένεια του θύματος, μέσω του δικηγόρου της, υποστηρίζει πως ο ιδιοκτήτης του λατομείου αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του, καθώς από την εξέταση DNA βρέθηκε το αίμα του στον τόπο του εγκλήματος.

Πληροφορίες: Real News

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu