ο οποίος είχε συλληφθεί το 2019 με την κατηγορία ότι προέβη κατ΄ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη.
Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό από όσα ο ίδιος επικαλέσθηκε και η απόφαση για την ενοχή του, τόσο των τακτικών δικαστών όσο και των ενόρκων, ήταν ομόφωνη.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο ίδιος αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται και επανέλαβε τον ισχυρισμό που είχε καταθέσει και στην ανάκριση, ότι πρόκειται «για προϊόν σκευωρίας της μητέρας της ανήλικης με σκοπό να του αποσπάσει χρηματικά ποσά», κάτι που δεν έπεισε το δικαστήριο.
Το ίδιο το δικαστήριο αποφάσισε ότι λόγω της μεγάλης ηλικίας του θα εκτίσει την ποινή του κατ΄ οίκον, ενώ του χορηγήθηκε αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε.
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραηλινές Ε.Δ.: Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη είναι εντός εμβέλειας των ιρανικών πυραύλων
- Σύλληψη πασίγνωστου γκαλερίστα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις κατασχέσεις έργων τέχνης
- Τραμπ για πρώην διευθυντή του FBI: «Χαίρομαι που πέθανες»
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid
- Η τάση στα ραντεβού που οι γυναίκες λένε ότι οι άντρες τις εγκαταλείπουν…στην ερημιά! vid
- Οι Ιρανοί χτύπησαν αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και ΗΑΕ









