Αλλοδαπές ξάφριζαν υπαλλήλους καταστημάτων στην Πάτρα

Σε επιστήμη είχαν αναγάγει τη μέθοδο της απασχόλησης δύο αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες δρούσαν στην Πάτρα.

Έμπαιναν σε καταστήματα και η μια φρόντιζε να απασχολεί τους εργαζόμενους, δίνοντας την ευκαιρία στην συνεργό της να τους ξαφρίσει!

Οι δράστιδες συγκεκριμένα συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν προσπάθησαν να κλέψουν 95 ευρώ από έναν υπάλληλο πρακτορείου του ΟΠΑΠ, ο οποίος όμως τις πήρε είδηση. Προσήχθησαν στην Ασφάλεια και από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι είχαν κλέψει άλλα 50 ευρώ από έναν υπάλληλο εστιατορίου.

Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η προανάκριση ερευνά αν είχαν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της «μακρυχέρας» που πλησίασε έναν ηλικιωμένο στην πόλη της Άρτας, τον απασχόλησε και κατάφερε να αρπάξει 550 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του, όμως δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου. Από την έρευνα αστυνομικών της Ασφάλειας προέκυψε ότι δράστιδα ήταν μια Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

(protothema)