«Να κάνουμε το βήμα για να ξαναδιεκδικήσουμε από το λαό να μας δώσει την εντολή, όχι απλά για να είμαστε μια αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά να είμαστε μία καινούργια κυβέρνηση για αυτή τη χώρα».
«Κάποιοι έπαιξαν χωρίς ντροπή με την εντολή του λαού. Αυτοί που μιλάνε για ‘δημοκρατία’ και ‘πραξικοπήματα’, πήγαν κόντρα στον ελληνικό λαό και έδωσαν την αξιωματική αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ, θα πάρουν πολύ σύντομα την απάντηση που τους αξίζει, την Κυριακή. Την Δευτέρα, εγώ θέλω να είμαι στην θέση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, για να επιστρέψει στη θέση που του αξίζει, τη Δευτέρα θα είμαι μπροστάρης σε μια προσπάθεια να συγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, τη Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την αντεπίθεση», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Σχολίασε για τον Στέφανο Κασσελάκη, μεταξύ άλλων ότι «είναι απαγορευτικό να είσαι ηγέτης αριστερού κόμματος και να έχεις έστω και διοικητική σχέση με εταιρείες που είναι στο φορολογικό παράδεισο».
«Τα σχέδια για την καταστροφή του συνεδρίου τα αποκρούσαμε, ήξεραν πολύ καθαρά ότι δεν έχουν την πλειοψηφία γι’ αυτό έστησαν όλο αυτό το σκηνικό της προσπάθειας εισβολής από κόσμο που δεν ήταν σύνεδρος για να διαλυθεί, το οποίο απεφεύχθη και προχωρήσαμε σε αυτή την ανακήρυξη των τεσσάρων υποψηφίων και την προεκλογική διαδικασία στην οποία θεωρώ ότι και με το προχθεσινό debate επαναφέραμε εκεί που έπρεπε την πολιτική συζήτηση, τονώνοντας και τον κόσμο μας». Επανέλαβε ότι το πρόγραμμά του βασίζεται σε έξι πυλώνες, που θεωρεί ότι απαντούν στις ανάγκες των σημερινών προκλήσεων. «Είναι το πρόγραμμα που πρέπει να εκπέμψει ένας ενωμένος ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα απευθυνθεί στο λαό με έναν κατανοητό τρόπο, να περιγράψει συγκεκριμένες αλλαγές, μετρήσιμες, υλοποιήσιμες, σε σύγκρουση με την διαπλοκή, που να βελτιώνει την ζωή της κοινωνικής πλειοψηφίας και να δίνει ελπίδα στη νέα γενιά», είπε.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιμένει ο Τραμπ: «Η υγεία μου είναι σε τέλεια κατάσταση»
- Κραν Μοντανά: Σε κρίσιμη κατάσταση τουλάχιστον 80 από τους 115 τραυματίες
- ΕΛ.ΑΣ.: Ποιοί ήταν οι «πρωταθλητές» των τροχαίων παραβάσεων τον Δεκέμβριο
- Ζητούν απόλυτο περιορισμό των ελευθεριών στο διαδίκτυο το 2026! Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο υπό ανέγερση οικοδομής
- Χατζηδάκης για αγρότες: Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην προσέρχονται στον διάλογο
- Ρωσία: Αποφάσισε να κατέβει με μία… σανίδα 500 χιονισμένα σκαλιά, vid
- Αυτός είναι πλέον το «δεξί χέρι» του Ζελένσκι
- «Κρατούσε τον σταυρό και οι φλόγες δεν τον άγγιξαν»! Τρομερή μαρτυρία από το Κραν Μοντανά
- Ρώσοι: Οι διαδηλώσεις στη Σερβία δείχνουν σημάδια «έγχρωμης επανάστασης»









