• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ποια κριτήρια ESG πρέπει να πληροί μια μικρομεσαία επιχείρηση

Ποια κριτήρια ESG πρέπει να πληροί μια μικρομεσαία επιχείρηση

BUSSINESS unsplash
Εκδήλωση της Global Sustain με την Eurobank

Τα κριτήρια για το Περιβάλλον, Κοινωνία και Εταιρική Διακυβέρνηση (ESG) που οφείλει να πληροί μια μικρομεσαία επιχείρηση, ώστε να μπορεί να χρηματοδοτηθεί θα παρουσιαστούν σε διαδικτυακή ενημέρωση που διοργανώνει η Global Sustain.

H σχετική παρουσίαση θα γίνει από στελέχη της Eurobank την Πέμπτη 19 Μαΐου μεταξύ 10:00 και 11:30 το πρωί. Η ενημέρωση, γίνεται δωρεάν, στο πλαίσιο των διαρκών δράσεων της Global Sustain, στην οποία επένδυσε πρόσφατα στρατηγικά η Generation Y, προς την ενημέρωση και ανάπτυξη της αγοράς, του επιχειρείν και της οικονομίας γενικότερα.

Όπως αναφέρει η Global Sustain,οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο στο [email protected]

photo unsplash

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.