Η ιστορία του Γιάννη και της Πόπης, του νιόπαντρου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό μέσα σε εξοχική κατοικία στο χωριό Αμφιθέα της Εύβοιας, συγκλονίζει. Πήγαν να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών, αλλά ο χείμαρρος που παρέσυρε τα πάντα, τους οδήγησε στο θάνατο.
Η περιγραφή του ανθρώπου που βρήκε το ζευγάρι νεκρό μέσα στο σπίτι είναι συγκλονιστική, σύμφωνα με το newsbomb.gr .
Την ώρα της φονικής κακοκαιρίας το ζευγάρι βλέποντας να μπαίνουν τα ορμητικά νερά από παντού δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. Οι πόρτες και τα κάγκελα δεν τους άφησαν περιθώρια διαφυγής, όλα έγιναν σε ελάχιστα λεπτά, σύμφωνα με το Mega.
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο και διατηρούσε κομμωτήριο στην Καλλιθέα.
Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της περιοχής που μιλούν για ένα ζευγάρι ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή.
Στην οδό Μενελάου πλέον τα ρολά είναι κατεβασμένα και λίγα πένθιμα λουλούδια έχουν αφήσει κάτοικοι και φίλοι του ζευγαριού στην εξώπορτα.
Τραγική ειρωνεία, η φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένοι ο Γιάννης και η Πόπη και έχουν αναρτήσει στη σελίδα τους στο facebοok όπου γράφουν: «Όταν είσαι στον παράδεισο με ό, τι αγαπάς».
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκτίμηση «βόμβα»: Ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει «στρατιωτική δράση» για την Γάζα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 22 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς
- Ισραήλ κατά Ε.Ε.: Αν βάλετε κυρώσεις θα «απαντήσουμε κατάλληλα»
- Τα… αγγλικά του Ερντογάν μπροστά σε Νιγηριανό που παίζει με τη φανέλα της Τουρκίας, video