Πλειστηριασμοί: Τα funds την πετάνε έξω από το μαγαζί της!! – vid

Και μάλιστα απροειδοποίητα...

Tον δικό της γολγοθά περνάει μία ελεύθερη επαγγελματίας που εδώ κινδυνεύει να χάσει το μαγαζί της σε πλειστηριασμό που το λειτουργεί τα τελευταία 45 χρόνια.

Ο λόγος; Η ιδιοκτήτρια του ακινήτου είχε μπει εγγυήτρια σε δάνεια και πλέον έχει περάσει με συνοπτικές διαδικασίες στα χέρια των funds.

Μάλιστα, όπως η ίδια καταγγέλλει, μία μέρα ξαφνικά εμφανίστηκαν αστυνομικοί και δικαστικοί επιμελητές και της ζήτησαν να παραδώσει μέχρι και το εμπόρευμά της.

«Σε αυτό το μαγαζί είμαι 45 χρόνια. Ήρθαν ξαφνικά χθες το μεσημέρι, μου είπαν με ειδοποίησαν. Εγώ τα χαρτιά δεν τα καταλαβαίνω, ο δικηγόρος μου που τα είδε δεν είπε κάτι τέτοιο», δήλωσε η κα Αλέξάνδρα και πρόσθεσε:

«Ήρθαν να μου κλείσουν το μαγαζί. Μου είπαν να βγω έξω, να πάρω ότι πολύ προσωπικό έχω και να σφραγίσουν το μαγαζί, να καταγράψουν τα μπουκάλια. Τα μπουκάλια είναι ο κόπος μου, το αίμα μου, η ψυχή μου. Σ’ αυτό το μαγαζί εδώ και 45 χρόνια έχω πεθάνει. Μερόνυχτα δουλεύω, δεν χρωστάω σε κανέναν.

Δεν χρωστάω σε κανένα. Ο αγώνας μου είναι τόσο σκληρός που δεν φαντάζεται κανείς τους. Μου καταπατάνε τη ψυχή και τον αγώνα μου. Τι θα κάνω εγώ άμα φύγω 6 μήνες έξω, δεν θα έχω ψωμί να πάρω».

Παρεμβαίνοντας, ο Βασίλης Δήμας, πρόεδρος του Συλλόγου ΕΒΕ Δήμου Αθήνας, αποκάλυψε πως δεν είναι η περίπτωση της κας Αλεξάνδρας δεν είναι η μοναδική:

«Κάθε εβδομάδα συναντώ δεκάδες περιπτώσεις».

Το πλέον ανησυχητικό είναι πως περίπου 700.000 ακίνητα Ελλήνων κινδυνεύουν από τη μία μέρα στην άλλη να βγουν σε πλειστηριασμό και να περάσουν τα χέρια των funds στο επόμενο διάστημα.

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί