«ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ» στον «αέρα» ο Αυγερινός με τον Βαλασόπουλο: «Λυπάμαι για τα συμπεράσματά σου», vid

Συνέκρινε την Μυτιλήνη με την Ανατολική Ουκρανία ο Βαλασόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση του Θ. Αυγερινού...

Ο ανταποκριτής του OPEN στην Ρωσία, Θανάσης Αυγερινός, ενώ καταμαρτυρούσε όσα έχει δει, δηλαδή την λαχτάρα των ρωσοφώνων, έχοντας υποφέρει τόσα χρόνια από τους αμερικανοκίνητους ΝΑΖΙ, ενταχθούν στην Ρωσία και την πίεση που ασκούσαν, σε αυτή την κατεύθυνση, στον Πούτιν, διεκόπη από τον ανταποκριτή την Γερμανία, Παντελή Βαλασόπουλο, ο οποίος άρχιζε να ερμηνεύει αυθαίρετα το Διεθνές Δίκαιο βγάζοντας «λάδι» τα εγκλήματα των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ.

Μάλιστα ο Π. Βαλασόπουλος συνέκρινε τα ρωσικά εδάφη της Ανατολική Ουκρανίας, όπου η πλειοψηφία είναι Ρώσοι και ρωσόφωνοι Έλληνες, με την Μυτιλήνη, λέγοντας πως όποιοι Έλληνες μιλούν υπέρ της Ρωσίας, αυτομάτως υποβοηθούν την Τουρκία, η οποία θα μπορούσε να εισβάλλει στην Μυτιλήνη και να διεξάγει δημοψήφισμα.

«Αν θεωρείς πως η πλειοψηφία των κατοίκων της Μυτιλήνης είναι τουρκική, τότε λυπάμαι για τα συμπεράσματά σου», του απάντησε ο Θ. Αυγερινός.

Ο Π. Βαλασόπουλος συνέχιζε να προκαλεί το ρεπορτάζ του Θ. Αυγερινού στηρίζοντας καταφανώς τους ΝΑΖΙ, οι οποίοι στρατολογήθηκαν από τους διεθνιστές του ΝΑΤΟ για να προκαλέσουν την Ρωσία στα σύνορά της, σφάζοντας παράλληλα αμάχους, με τον ανταποκριτή στην Ρωσίας να του απαντά καταλλήλως και τους τόνους να ανεβαίνουν!

Δείτε το βίντεο:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί