Πιθανό η Εύα Καϊλή να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή

Χωρίς να γνωρίζει τον λόγο της κλήσης της, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Δημήτρης Δημητρακόπουλος, ο οποίος όπως είπε ενημερώθηκε από την ίδια την ευρωβουλευτή


Για ανατροπή των δεδομένων που ο ίδιος παρέθεσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Τρίτη έκανε λόγο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχετικά με την Εύα Καϊλή και το κατά πόσον θα εμφανιστεί εκ νέου σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Όπως είπε ο ποινικολόγος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αργά το βράδυ ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την ίδια την Ευρωβουλευτή ότι είναι πολύ πιθανό τελικώς σήμερα να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για συμπληρωματική απολογία, χωρίς πάντως να γνωρίζει τον λόγο της κλήσης της, αφού το σύστημα στο Βέλγιο είναι διαφορετικό από το ελληνικό και οι κατηγορούμενοι δεν έχουν γνώση των αδικημάτων για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Την Τρίτη, ο ποινικολόγος είπε στον ΑΝΤ1 ότι σήμερα «θα εμφανιστούν ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας της κ. Καϊλή και ο σύντροφος της και μάλιστα χωρίς καν να ξέρουν για ποιον λόγο τους καλούν, αφού το σύστημα στις Βρυξέλλες είναι διαφορετικό από ότι στην Ελλάδα και οι κατηγορούμενοι μαθαίνουν επί τόπου γιατί κατηγορούνται και καλούνται επί τόπου να δώσει απαντήσεις».

Το πρωί της Τετάρτης, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέτρεψε ακόμη μια δήλωση που έκανε λίγες ώρες νωρίτερα λέγοντας ότι δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου, άλλα μπορεί να γίνει και στις 20 Ιανουαρίου η ακρόαση για το εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή.

(protothema. gr / photo: intime)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί