Πέτσας σε ΣΥΡΙΖΑ: Πόσα χρήματα δόθηκαν επί Τσίπρα στο Μέσο με το οποίο ταυτίζεται;

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή τις ερωτήσεις ΣΥΡΙΖΑ για τα ποσά που δόθηκαν από την κυβέρνηση σε ΜΜΕ κατά την καραντίνα.

Σφοδρή επίθεση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και προσωπικά στον πρώην πρωθυπουργό και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας απαντώντας στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που ζητεί να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα με τα ποσά σε ΜΜΕ χωρίς άλλες υπεκφυγές.

«Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν, αντιτίθεται στον έλεγχο για τα μέσα ενημέρωσης που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό και τα ποσά που τους καταβάλλονται», αναφέρει σε επίσημη δήλωσή του κ. Πέτσας και συμπληρώνει:

«Φτάνει μάλιστα στην αθλιότητα να εκτοξεύει απειλές κατά του Υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκ του νόμου δεν έχει καμία εμπλοκή στην κατανομή των πόρων παρά μόνο στο συνολικό ποσό που διατίθετα».

Ό,τι κι αν κάνει, δεν μπορεί να ξεφύγει από ένα ερώτημα: Πόσα χρήματα δόθηκαν στο Μέσο με το οποίο ταυτίζεται ο κ. Τσίπρας στην περίοδο που κυβερνούσε;».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί