Πέτσας για Πρωτομαγιά: Πρόστιμα για τους διαδηλωτές – Βγαίνουν ξανά για περιπολίες τα drones της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, τόνισε πως «δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις, όποιος συμμετέχει παραβιάζει τον νόμο».


«Εμείς καλέσαμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα σωματεία να καταλάβουν ότι το συμφέρον της εργασίας είναι η έξοδος από την κρίση, η επιστροφή στην κανονικότητα, ο περιορισμός της ύφεσης. Στο πλαίσιο αυτό είναι σαφές ότι οι συναθροίσεις μπορούν να μας πάνε πίσω», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο διαδηλωτές να χρησιμοποιήσουν την επιλογή 6 (για σωματική άσκηση) με SMS στο 13033 για να αποφύγουν τα πρόστιμα, ο Στέλιος Πέτας απάντησε: «Αυτό είναι επιχειρησιακό θέμα της αστυνομίας. Η δική μας δουλειά είναι να επισημάνουμε ότι δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις.

Το πολιτικό μήνυμα της ημέρας είναι ότι θέλουμε να προστατεύσουμε τον κόσμο της εργασίας. Αυτό θα γίνει διατηρώντας την ύφεση στα “ρηχά”.»

Ενδεικτικό των μέτρων που λαμβάνονται για την Πρωτομαγιά είναι το γεγονός ότι στους δρόμους της Αθήνας θα βρίσκονται περί τους 3.000 αστυνομικούς, οι οποίοι θα κάνουν διαρκείς περιπολίες και θα ενημερώνουν με ηχητικά μηνύματα τους πολίτες.

Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. εντάσσεται και η χρήση των drones.

(Newsbomb – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί