Πέτσας για Αγ.Παρασκευή-Δεν είναι μια αυθόρμητη προσπάθεια κάποιων να βγουν έξω

Για επανάληψη μιας κατάστασης που υπήρχε και πριν την καθολική απαγόρευση εξαιτίας του κορωνοιού και όχι μια αυθόρμητη προσπάθεια κάποιων να βγουν έξω μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στις εικόνες συγχρωτισμού στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή. Πρόσθεσε πως γι’αυτό το λόγο και ο δήμαρχος πήρε την πρωτοβουλία να κλείσει […]

Για επανάληψη μιας κατάστασης που υπήρχε και πριν την καθολική απαγόρευση εξαιτίας του κορωνοιού και όχι μια αυθόρμητη προσπάθεια κάποιων να βγουν έξω μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στις εικόνες συγχρωτισμού στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.

Πρόσθεσε πως γι’αυτό το λόγο και ο δήμαρχος πήρε την πρωτοβουλία να κλείσει η πλατεία και ζήτησε παράλληλα και την συνδρομή της Πολιτείας.

Για τον συνωστισμό στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι ανέφερε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει με την λογική της πειθούς και αν χρειαστεί να παρέμβει, θα παρέμβει τοπικά.

Σε ότι αφορά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας όπως αυτή του Σύριζα για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο αλλά και την χθεσινή έξω από την Βουλή από εργαζομένους στις Τέχνες την ώρα που η κ Μενδώνη έκανε ανακοινώσεις για τον πολιτισμό, ο κ Πέτσας τόνισε ότι είναι  άλλο πράγμα η πολιτική διαμαρτυρία και άλλο η κοινωνική συνάθροιση.

Εξήγησε ότι η πολιτική διαμαρτυρία δεν μπορεί να τιμωρηθεί,είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και δεν μπορούμε να το κάνουμε, αλλά ζητάμε να τηρούνται τα μέτρα προστασίας όπως τα τηρούν όλοι οι Έλληνες.

Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση και μετά  τις 15 Μαΐου στη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης στους καταναλωτές.

skai.gr / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί