Πετάνε γυναίκα έξω από το σπίτι της: «Είμαι μόνη μου» – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν φτάνει που οι τιμές ανεβαίνουν συνεχώς στα ύψη, τα funds αρπάζουν όλο και περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα!

Αυτό συμβαίνει και με την μοναδική κατοικία γυναίκας, άνεργης, για χρέος 40.000 ευρώ, στην Κυψέλη. Έχει ένα μικρό διαμέρισμα και θα της γίνει έξωση!!!

Όπως δήλωσε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN:

«Με το που έκλεισα το μαγαζί δεν μπορούσα να πληρώσω, συν ότι είχε ξεκινήσει η γνωστή κρίση, Προσπαθήσαμε και με τον δικηγόρο μου να βρεθεί μια λύση, αρνιόταν το funds να έρθει σε επαφή μαζί μας. Κάποια στιγμή, πριν τον πλειστηριασμό, ζήτησε να του δώσουμε 30.000 μετρητά, άνεργη είμαι, και τα υπόλοιπα σε δόσεις των 500 ευρώ τον μήνα. Τους είπε ο δικηγόρος μου ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Προσπαθήσαμε και πριν τον πλειστηριασμό να τους βρούμε και αυτοί εξαφανισμένοι. Μέχρι και την ημέρα του πλειστηριασμού μας κορόιδευαν. Μας είχαν κάτω υποτίθεται για να συζητήσουμε και θα μου έδιναν, υποτίθεται, κάποια παράταση και αυτοί πλειστηρίασαν το σπίτι και μας είχαν εκεί για να κάνουν την δουλειά τους».

Στον νόμο Κατσέλη έκανα προσπάθεια για να μπω, δυστυχώς δεν μπόρεσα για μία παρεξήγηση. Έχω ξανά δικαστήριο για τον νόμο Κατσέλη. Στον εξωδικαστικό μηχανισμό, δεν γινόταν με τίποτα. τους είπε ο δικηγόρος μου ότι δεν μπορώ να τα πληρώσω, εγώ είμαι άνεργη.

Είμαι μόνη μου, πρέπει να βρω λύση μόνη μου και στο να αδειάσω το σπίτι και να μείνω κάπου. Έχω την αδερφή μου, αλλά πόσο να με φιλοξενήσει;».

Δείτε το βίντεο:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί